idioma
ARQUITECTURA TÈCNICA
ricardo calvera

SERVEIS DE DELINEACIÓ

Treballs de delineació

Realitzo treballs de dibuix tècnic, de representació gràfica i infografia, els quals estan orientats per a persones a nivell particular i també a empreses relacionades amb l'edificació i immobiliària. Per a realitzar certes gestions amb l'administració és necessari presentar documentació adjuntant plànols de variada tipologia;

-Plànols d'emplaçament, situació de terrasses, guals...
-Plànols d'ocupació de la via pública que afecten la circulació.
-Plànols de façanes per a la instal·lació de rètols.
-Plànols de locals per a activitats innòcues, plantes, instal·lacions, senyalització.
-Plànols per al Cadastre Immobiliari.

De manera particular, si vostè en el seu habitatge necessita valorar les opcions d'una nova distribució, remodelació dels espais, possibilitats en el disseny de la seva cuina o bany, se li ofereix la realització de representacions en planta i 3D en format d'avantprojecte, d'aquesta manera podrà avaluar les possibles opcions i triar la més adequada.
  A més a més, si assumeix el paper de promotor a la reforma de l'habitatge, contractant a diversos industrials, li resultarà una documentació de gran ajuda per transmetre les seves idees i coordinar les actuacions.

Les infografies 3D són una eina indispensable, pensat i dirigit cap als Agents de la Propietat Immobiliària API .
La representació d'un habitatge amb perspectives generals és essencial per incentivar les vendes, no n'hi ha prou amb el reportatge fotogràfic. Realment es considera un valor afegit i diferenciador de la competència al sector.
Segons una enquesta realitzada per fotocasa.es , la distribució dels espais és el tercer aspecte que més es valora a l'hora de triar un habitatge.

La presa de dades per realitzar els treballs pot ser, d'una banda, mesuraments in situ o, per un altre costat, en la base de la digitalització d'un pla existent en format paper, també es poden realitzar a partir d'un croquis.
El lliurament dels encàrrecs pot ser en suport digital (pdf), en el format original de la seva creació, o bé, en impressió amb servei de copisteria.

Veure animació

 

 

RC Arquitectura Técnica RC
     Avenida de Canaletes, 13
     08290 Cerdanyola del Vallès

WhatsApp telf 615 07 47 01      93 692 57 66
 e-mail    info@ricardocalvera.cat
http: www.ricardocalvera.cat

Compartir aquesta pàgina a:
Facebook Twitter google+
  Afegir a favorits

Copyright ©