idioma
ARQUITECTURA TÈCNICA
ricardo calvera

  QUI SÓC?

Presentació

La meva activitat s'ha centrat, durant quinze anys, a la reforma d'interior en habitatges, cosa que m'ha proporcionat una experiència tant en l'aspecte tècnic com en l'humà.

Actualment estic dedicat a la realització dels certificats d'habitatges per a les gestions amb l'administració pública. La meva dedicació a aquesta comesa fa que no es tracti tan sols d'un tràmit, sinó d'un treball des de la perspectiva d'un tècnic en edificació, cosa que ho considero com un valor agregat, del qual es beneficia el client.

M'adreço tant a particulars com a empreses, m'adapto oferint un tracte personalitzat i m'inclino per una relació de proximitat, d'aquesta manera aconsegueixo clients satisfets, que m'ho demostren amb la seva continuïtat en els encàrrecs

Els animo a que em consultin qualsevol qüestió, no dubtin a posar-se en contacte, els ofereixo assessorament de forma gratuïta. És una oportunitat per conèixer-nos.

Una salutació.
      

Ricardo Calvera

GarantíaCom a element diferenciador, els treballs realitzats queden registrats en el moment de visar-los al Col·legi d'Aparelladors de Barcelonaa , fet que dóna una garantia de professionalitat al client.

 

 

 

 

 

Com a cerdanyolenc, vull compartir la meva tesi de graduació, ja que es tracta d'un treball de recerca sobre l'edifici emblemàtic dels inicis de l'empresa URALITA. El propòsit és deixar constància d'un edifici industrial innovador a la seva època, que en el present ha caigut en l'oblit. Conscient de la petjada històrica que l'empresa ha deixat a Cerdanyola, crec que és interessant conèixer aquesta perspectiva arquitectònica.     20 MB

RC Arquitectura Técnica RC
     Avenida de Canaletes, 13
     08290 Cerdanyola del Vallès

WhatsApp telf 615 07 47 01      93 692 57 66
 e-mail    info@ricardocalvera.cat
http: www.ricardocalvera.cat

Compartir aquesta pàgina a:
Facebook Twitter google+
  Afegir a favorits

Copyright ©